Barion Pixel Könyvek: Janka útja
To Top
Image

100 % gyerekbarát tartalom!

Janka útja

NyomtatásE-mail
Nem mindennapi mesekönyv, amely nem hiányozhat egyetlen könyvespolcról sem, legyen az gyermeké vagy felnőtté! Pszichológusi, óvodapedagógusi, gyermekkardiológusi ajánlással!
Nincs kép beállítva
Alapár:3.200 Ft
Alapár adóval:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár3.200 Ft
Kedvezmény
Leírás

Ez a mesekönyv tisztelgés az egészségügyben dolgozók, kifejezetten a Gyermekszív Központ emberfeletti munkát végző orvosai és ápolói, valamint a Peter Cerny Alapítvány fantasztikus dolgozói előtt. Főhajtás a szívbeteg gyermekek és szüleik előtt, továbbá tisztelgés minden művégtaggal élő kisgyermek előtt.

A mesekönyv gyermekünk, Janka életének első néhány hónapját dolgozza fel, amelynek során ötnapos korában életmentő szívműtétet hajtottak végre rajta, majd egy szerencsétlen szövődmény miatt elvesztette a bal lábszára alsó részét. E nehéz, érzelmekkel és élményekkel vegyes utazás eredménye ez a mesekönyv, amely mélységes, szavakkal kifejezhetetlen hálából született.

A mesekönyv eladásából származó bevételből 2 millió forinttal a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványt, illetve 1 millió forinttal a Peter Cerny Alapítványt kívánjuk támogatni.

A Jankáról szóló történeteken túl az adott időszakban megismert más gyermekekről is szólnak mesék, mint például a szívátültetésen, azaz motorcserén átesett kisautó, illetve az alkar nélkül született kislány, de helyet kapott a könyvben a Peter Cerny Alapítványt megszemélyesítő Cserni kutya is, és a szülésznők tiszteletére is íródott egy mese.

A mesekönyv a meséken kívül rövid információkat is tartalmaz a szívműtétekről, végtagprotézisekről és egyéb érdekességekről „tudtad” buborékok formájában.

A mesekönyvnek az alapítványok támogatásán túl további célja, hogy segítse a hasonló helyzeten átesett gyermekeket, szülőket és testvéreket, családokat az események és a traumák feldolgozásában, illetve bízom benne, hogy sikerült az egészségügyben dolgozókat olyan színben feltüntetni, ami bizalmat szül az irányukba, és csábítóvá teszi a gyermekek számára azt a felelősségteljes életpályát, amit ők képviselnek.

A mesekönyvet a Gyermekszív Központ pszichológusa, Simóka Nóra, Janka kezelőorvosa, dr. Somoskövi Orsolya, valamint a Dabas két városrészében található óvodák vezető óvónője, Tóth Szilvia ajánlja.

Vélemények

2020. augusztus 26. szerda
Kedves Antónia, kedves olvasók! Nálunk minden este van mese olvasás ( 3 gyermekem van). Elkezdtük olvasni a Janka útja mesekönyvet, elolvastam az első mesét, a fiaim megkértek, hogy még olvassak, mert nagyon tetszik nekik. Köszönjük szépen a csodás történeteidet! A Jó Isten tartson meg még nagyon sokáig!! Sokunknak szüksége van rád és a meséidre, nem csak gyereknek, felnőttnek is! Mégegyszer köszönjük szépen!
Melinda Kozmáné Berényi

Minden jog fenntartva © 2020 Bábel Antónia

Bankkártyás fizetés:          Weboldal: Tomor Visual Graphics