Barion Pixel Csengőpatak könyvek - Bábel Antónia író oldala
To Top
 • Janka útja

  Janka útja

  8 mesén át elevenedik meg előttünk a Gyermekszív Központ és Janka világa, aki ötnapos korában életmentő szívműtéten esett át, majd egy szövődmény miatt részlegesen elvesztette a bal lábát. E viszontagságos időszakot bemutató, de mégis sok humorral és derűvel fűszerezett történet által betekinthetünk az író és családja életének legmeghatározóbb eseménysorozatába. 5-től 100 éves korig!
 • A három szarka

  A három szarka

  A Vidám versek című sorozat első könyvecskéje. Mérete és jól olvashatósága miatt gyermekkézbe ajánlott!
 • Babmanó ​és Borsótündér

  Babmanó ​és Borsótündér

  A két főszereplő környezettudatos módon, vegyszerek nélkül kertészkedik: összegyűjtik az esővizet, mulcsoznak és csalántrágyalevet készítenek. A falusi környezetben játszódó történet által a gyerekek megismerhetik a növénytársításokat, védőnövényeket, a természetes trágyákat, illetve számos zöldségnövény termesztésének titkaiba nyerhetnek betekintést. Kedves és szerethető szereplőkkel, 6-10 éveseknek!
 • Galádka ​rémtettei

  Galádka ​rémtettei

  Galádka különleges ajándékot kap a tizedik születésnapjára, de félreértelmezi a jó fogalmát, ezért mindenféle bonyodalomba keveredik. Először hihetetlen dolog történik Fullbajusz tanár úrral, aztán Dajer néni macskája, Böllér érteni kezdi az emberi beszédet, nyári szünet előtt valaki megleckézteti Vagányt és Galádka még felcsap házasságközvetítőnek is. Továbbá részese lesz egy rejtélyekkel teli horgászversenynek és még az is kiderül, hogy öregember nem vénember. 8-tól 100 éves korig!
 • Előkészületben lévő könyveim

  Előkészületben lévő könyveim

  Több könyvem is az előkészítés fázisában van. Ezek tartalmából néhány részlet olvasható is oldalainkon.

Kérjük, írja be a felhasználói fiókjához tartozó e-mail-címet. Felhasználónevét meg fogjuk küldeni az e-mail-címére, amennyiben megtaláljuk az adatbázisunkban.

Minden jog fenntartva © 2020 Bábel Antónia

Bankkártyás fizetés:          Weboldal: Tomor Visual Graphics