Barion Pixel Szolgáltatások
To Top
Image

Interaktív előadásaim:

Galádka rémtettei – Te mit tennél? – általános iskolásoknak

Galádka különös ajándékot kap 10. születésnapjára keresztapjától. A jojó segítségével láthatatlanná tud válni. A csomaghoz tartozó üzenet pedig így szól: Tégy vele nagyon sok jót!

Te milyen jót tennél, ha láthatatlanná válhatnál? Galádka eleinte meglehetősen öncélúan értelmezi ezt az üzenetet, ezért különféle bonyodalmakba keveredik. Humoros kalandokon át végül rájön, hogy nem kell láthatatlanná válni ahhoz, hogy valakivel jót tegyünk.

Ajánlom ezt az interaktív előadást erkölcstan órára. Mi a helyes? Mi a jó? Hogyan tudok jót tenni másokkal? Csak az a jó, ami nekem jó? Ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Babmanó és Borsótündér – Ahogy nagyszüleink tették – óvodásoknak, iskolásoknak
A két főszereplő környezettudatos módon, vegyszerek nélkül kertészkedik: összegyűjtik az esővizet, mulcsoznak és csalántrágyalevet készítenek. A falusi környezetben játszódó történet által a gyerekekkel megismerhetik a környezetvédelem bizonyos elemeit, a növénytermesztésen keresztül a növénytársításokat, védőnövényeket, a természetes trágyákat, illetve számos zöldségnövény termesztésének titkaiba nyerhetnek betekintést.

Ajánlom ezt az interaktív előadást középsős, illetve nagycsoportos óvodásoknak 20 főig.

Janka útja – kislányom története – általános iskolásoknak, középiskolásoknak, felnőtteknek

A Janka útja című mesekönyv személyes ihletésű. Janka, a kislányom életének ötödik napján életmentő szívműtéten esett át, azonban a műtét miatt fellépő trombózis következtében elveszítette a bal lábát térd alatt. Ez a mesekönyv az ő története, amely a születésétől számított egy év eseményeit öleli fel.

A mesekönyv tisztelgés az egészségügyben dolgozók, kifejezetten a Gyermekszív Központ fantasztikus orvosai, nővérei előtt, és a Peter Cerny Alapítvány nagyszerű mentősei előtt. Továbbá főhajtás a kórház apró betegei és szülei előtt, és segítségnyújtás azoknak, akik ugyanezt az utat járták, vagy fogják járni.

Szívből ajánlom ezt az őszinte előadást érzékenyítés céljából.

Árajánlatkérés IDE KATTINTVA!

Minden jog fenntartva © 2020 Bábel Antónia

Bankkártyás fizetés:          Weboldal: Tomor Visual Graphics