Barion Pixel Szolgáltatások
To Top
Image

Interaktív előadásaim:

galadka galadka illistracio 06

Galádka rémtettei – Te mit tennél? – általános iskolásoknak

Galádka különös ajándékot kap a 10. születésnapjára keresztapjától, amelynek segítségével láthatatlanná tud válni. A hozzá tartozó üzenet pedig így szól: Tégy vele nagyon sok jót!

Te milyen jót tennél, ha láthatatlanná válhatnál? Galádka eleinte meglehetősen öncélúan értelmezi ezt az üzenetet, ezért különféle bonyodalmakba keveredik. Humoros kalandokon át végül rájön, hogy nem kell láthatatlanná válni ahhoz, hogy valakivel jót tegyünk.

Ajánlom ezt az interaktív előadást erkölcstan órára. Mi a helyes? Mi a jó? Hogyan tudok jót tenni másokkal? Csak az a jó, ami nekem jó? Ezekre a kérdésekre keressük a választ.


160x200 babmano18575763 1143915 b2463c8e52c0d5de7c08bb207831272d wm

Babmanó és Borsótündér – Ahogy nagyszüleink tették – óvodásoknak, iskolásoknak


A két főszereplő környezettudatos módon, vegyszerek nélkül kertészkedik: összegyűjtik az esővizet, mulcsoznak és csalántrágyalevet készítenek. A falusi környezetben játszódó történet által a gyerekek megismerhetik a környezetvédelem bizonyos elemeit, a növénytermesztésen keresztül a növénytársításokat, védőnövényeket, a természetes trágyákat, illetve számos zöldségnövény termesztésének titkaiba nyerhetnek betekintést, és a bátrabbak meg is kóstolhatnak néhány zöldséget és gyümölcsöt!

Ajánlom ezt az interaktív előadást középsős, illetve nagycsoportos óvodásoknak 20 főig.

 

 Janka útja borító170947036 876341376258272 8827876685618408695 n

Janka útja – kislányom története – általános iskolásoknak, középiskolásoknak, felnőtteknek


Janka 2019 tavaszán született egy előre nem diagnosztizált szívrendellenességgel, amely miatt ötnapos korában életmentő szívműtétet végeztek rajta a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézetben. A műtét következtében azonban szövődmény lépett fel nála, amely miatt elveszítette a bal lábát térd alatt. Bár iszonyú fájdalom volt átélni ezt az időszakot, mégis végtelen hálát éreztem a Gyermekszív Központ dolgozói iránt, hiszen megmentették kislányom életét. Ez a hála e mesekönyv formájában öltött testet, amelynek bevételéből 2.000.000 forinttal a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványt, 1.000.000 forinttal pedig a Peter Cerny Alapítványt támogattam.

A könyvbemutatók után számtalan pozitív visszajelzést kaptam, miszerint feledhetetlen élmény volt, és a résztvevők hosszú ideig a hatása alatt álltak.

A mesekönyv olvasói szintén számos levélben megerősítettek, hogy történetünk erőt adott számukra, a mesék szereplői példaképül szolgáltak a gyermekeiknek.

Küldetésemnek érzem, hogy történetünket személyesen is elvigyem azokhoz a fiatalokhoz, akik a szülőség előtt állnak. A kórházban töltött két hónap alatt önuralmat, kitartást tanultam, megtapasztaltam a hit, a szeretet és az ima óriási erejét, illetve részese lehettem annak az egyszerre fájdalmas és csodás élménynek, amely által Isten megtanított hálásnak lenni.

A mesekönyv tisztelgés az egészségügyben dolgozók, kifejezetten a Gyermekszív Központ fantasztikus orvosai, nővérei előtt, és a Peter Cerny Alapítvány nagyszerű mentősei előtt. Továbbá főhajtás a kórház apró betegei és szülei előtt, és segítségnyújtás azoknak, akik ugyanezt az utat járták, vagy fogják járni.

Szívből ajánlom ezt az őszinte előadást "együttérzősítés" céljából.

Árajánlatkérés IDE KATTINTVA!

Minden jog fenntartva © 2020-2021 Bábel Antónia

Bankkártyás fizetés:  barion card strip intl 300px 2021         Weboldal: Tomor Visual Graphics